23948sdkhjf

Fortsetter konkurransen E16 Bjørum-Skaret

Nå er det funnet løsninger som gjør det mulig å åpne konkurransen igjen.

Vi har den siste uken jobbet med hvordan vi kan gjennomføre denne prosessen på en forsvarlig måte – både med tanke på korona-restriksjoner og konkurransen, forklarer Sindre.

Forrige uke satte korona en stopper for konkurransen om å bygge ny E16 mellom Bjørum i Bærum og Skaret i Hole.

Gjennomfører møter elektronisk

På første avklaringsmøte, over påske, blir det gjennomgått utvalgte deler av konkurransegrunnlaget i separate, elektroniske møter enkeltvis med de tre prekvalifiserte leverandørene.

For dette formålet vil Vegvesenet opprette et lukket elektronisk rom for hvert av de tre møtene. ─ Neste møteserie vil skje senere på våren, i slutten av mai. Hvordan dette vil foregå avhenger av hvordan situasjonen ser ut da. Vi forholder oss til myndighetenes oppfordringer og retningslinjer, forteller prosjektlederen.

Fristen for å levere forespørsel om deltakelse i konkurransen blir 30. mars.

Frist for første tilbud er flyttet fra 2. juli til 10. august.

Kontraktsignering antas å bli tidlig i november, én måned senere enn planen. Ferdigstillelsesfristen av prosjektet er derfor flyttet cirka tre måneder senere enn opprinnelig fastsatt frist, med andre ord fra desember 2024 til mars 2025.

─ Vi er veldig fornøyde med å være i gang igjen så raskt. Nå gleder vi oss til å jobbe videre med prosjektet, sier May Bente Hiim Sindre.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.126