23948sdkhjf

E6 Moss: Nattestengt E6 20.-22. april

E6 blir stengt i to påfølgende netter fra kl. 21.00 til 05.30 i perioden 20.-22. april.

NATTESTENGING 2: Mandag kveld 20. april stenges E6 mellom Halmstad og Årvoldkrysset ved Moss i begge retninger i forbindelse med vedlikeholdsarbeid. Det blir skiltet omkjøring via fv. 118.

- Vi skal vedlikeholde disse betongbruene der kommunale veier krysser E6, et arbeid som vil pågå fram til 20. september, sier byggeleder Egil Walgermo Pedersen.

Det blir i denne perioden nedsatt hastighet og forskyvning av kjørefeltene på E6 som går under bruene, men det vil fortsatt være to åpne kjørefelt i hver retning.

- Vi har utført tilsvarende arbeid på andre overgangsbruer sør for Moss, der vi dekker til bruene med presenninger før arbeidet kan begynne.

Vi skal meisle bort betong på bropilarene, helt ned til armeringen, før vi bygger dem opp igjen og forsterker dem, opplyser Pedersen.

7,5-tonns vektbegrensning

I byggeperioden vil det være en vektbegrensning på 7,5 tonn for kjøretøy som kan benytte overgangsbruene ved Årvold og Feulstad, noe som vil bli skiltet på stedet.

Det presiseres at dette ikke omfatter brua på fv. 118 ved Årvoldkrysset.

Respekter fartsgrensene

- Vi ber publikum om å respektere fartsgrensene i byggeperioden, oppfordrer Walgermo Pedersen. Det er Statens vegvesen som er ansvarlig for bruvedlikeholdet, med hjelp av innleid personell fra Viken fylkeskommune.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.156