23948sdkhjf

NCC med asfaltkontrakt til 24 millioner

NCC ble mandag tildelt avtalen for asfalteringsjobber for Kristiansand kommune.

NCC ble mandag tildelt avtalen for asfalteringsjobber for Kristiansand kommune. Kontrakten trer i kraft 20. april og innebærer asfaltering av 22 000 tonn.

Kontrakten har en verdi på om lag 24 millioner kroner.

- Dette var en viktig kontrakt for oss å vinne. NCC satser tungt på Sørlandet, og i løpet av sesongen setter vi også opp en ny asfaltfabrikk på Rugsland. Denne kontrakten har mye å si for kontinuiteten for vårt arbeid, sier distriktssjef i NCC Industry, Morten Rode.

I løpet av de to neste årene skal NCC legge ca 22 000 tonn asfalt på veiene i Kristiansand kommune. NCC Industry har fire asfaltlag og fire spreederlag tilgjengelig for området.

- Vi har fortsatt stor kapasitet til å legge asfalt for flere, og vi har rigget organisasjonen slik at vi kan ta flere oppdrag for privatpersoner denne sesongen og håper selvfølgelig på mange av disse, avslutter Rode.

Senk farten

Det vil i tiden komme mange ny-asfalterte veier i Kristiansand, og NCC oppfordrer alle bilister til å vise hensyn til det arbeidet som blir gjort ute langs veien ved å respektere skiltingen og senke farten.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.203