23948sdkhjf

Se video: Fem mål innendørs lagring for maskiner!

Bli med på en sniktitt hos Hesselberg.

23.april fikk vi bli med inn på Hesselbergs nye hovedkontor på Lindeberg og selv om det ikke var i nærheten av å være ferdig innredet, ble vi imponert.

Alt under ett tak

Hesselbergs nye tomt måler 40,9 mål totalt og alt av verksted, delelager, administrasjon og maskinlager fra Hesselberg Maskin AS og Hesselberg Truck AS flyttes inn under ett og samme tak iløpet av sommeren.

Mens ny asfalt ble lagt på det 9000 kvadratmeter store område utenfor, fikk vi en omvisning innendørs av Erik Solås, prosjektleder for næringseiendom i AS Sigurd Hesselberg.

Imponerende maskinparkering

Bygningsmassen måler totalt 16.000 kvadratmeter, men det første vi fikk se var kaldtlageret på imponerende 5000 kvadratmeter. Det skal etterhvert fylles opp med nye og brukte maskiner, noe ingen andre av maskinimportørene kan skilte med. Dette i seg selv kommer til å bli et imponerende skue. I tillegg bygges det et moderne varmtlager for deler og logistikk på hele 3800 m2.

Verksted på over tre mål

Verkstedet på 3300 m2 får vaskehall, sveiseverksted, maskinverksted og lakkboks.
Hesselberg Maskin går fra 840 m2 i verkstedareal til 1610 m2.
Hesselberg Truck går fra 140 m2 til 600 m2 verkstedareal.

Et sikkert kjærkomment tilskudd for de 140 ansatte blir de flotte kontorlokalene i kontordelen på 3600 m2.

Sandkasse for voksne

På tomten har Hesselberg planlagt et permanent demofelt på litt over to mål hvor de skal ta med kunder for testing og demonstrasjon av maskiner.

Etter planen overtas i juni, mens selve innflytningen er planlagt til over sommeren.

Tidenes satsing

Hesselberg gjennomfører nå tidenes investering, slår Bjarne Corwin i Hesselberg Eiendom fast. I Trondheim, Stavanger og Bergen er det til sammen investert 100 millioner kroner. I tillegg kommer satsingen i Moss, Larvik og Sverige med til sammen 20 millioner. Og når det nye hovedkontoret, til 300 millioner kroner på Lindeberg åpnes til sommeren vil Hesselberg-konsernet ha brukt omtrent en halv milliard. Corwin legger ikke skjul på at det er salget av tomta på Økern som har gjort alt dette mulig.

- Vi slår på stortromma nå - her kommer vi, slår han fast.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156