23948sdkhjf

Volvos H-serie med flere oppdateringer

Volvos hjullastere i H-serien fra L60H til L350H ytelses, betjenings og serviceforbedringer.

I 2020 blir hele serien oppdatert, forteller Volvo CE på sine nettsider.

Forbedret ytelse

Trekkraftskontrollsystemet kommer nå som standard på alle modellene i H-serien. Det lar maskinførere minimere hjulspinn og optimaliserer balansen mellom trekkraften og hydraulikkfunksjonene og hjelper videre med å redusere dekkslitasjen og drivstofforbruket, samt gir en mer effektiv skuffefylling, forteller Volvo.

Spesielt designet for landbruket, en ny Lock Up-funksjon (ekstrautstyr) muliggjør raskere syklustider ved siloarbeid på modellene fra L60H og opp til L120H.

Volvo Co-Pilot

Volvo CE's Volvo Co-Pilot er nå tilgjengelig på et bredere maskinspekter – fra L60H og opp til L350H. Den førerhusmonterte 10-tommers berøringsskjermen gir tilgang til flere Load Assist-applikasjoner (avhengig av maskinmodellen).

Først er det dekktrykksovervåkingssystemet, som gir maskinførerne sanntidsinformasjon om dekkenes tilstand. Det kan spare drivstoff, forlenge dekkenes levetid, samt å unngå dyre skader, reparasjoner eller ståtid.

En kartapplikasjon har også blitt lagt til slik at maskinførerne kan få bedre oversikt og forståelse av arbeidsområdets oppsett og trafikksituasjon, slik at de kan justere deres kjørestil deretter.

Vær-, Kalkulator- og Notat-appene er også nye – disse funksjonene fungerer på samme måte som de som finnes på en smarttelefon, og er forhåndsinstallert i Volvo Co-Pilot.

Både ryggekameraet og radarsystemet vises nå på Volvo Co-Pilot.

For å støtte maskinførere ytterligere har Volvo CE også introdusert en Operator Coaching-applikasjon, designet for å forbedre førerytelsen ved å gi veiledning for å få mest mulig ut av Volvo-hjullasterne – og dermed redusere driftskostnadene.

Forbedret Service

Flere nye oppdateringer blitt lagt til hjullasterne i H-serien.

For det første, fra april 2020, vil motorens oljeskiftintervall bli utvidet til 1000 driftstimer som standard. Dette gjelder for modellene i H-Serien som er utstyrt med Stage V-motorer.

Nye håndtak har også blitt montert på begge sider av motvekten, for å forenkle tilgangen til servicepunktene. Denne funksjonen kommer som standard på L150H til L260H.

En hurtigkobling på hydraulikktanken vil nå bli montert som standard på alle modellene i H-serien. Denne funksjonen gir raskere og enklere fylling av hydraulikkolje.

Kunder som velger biologisk nedbrytbar hydraulikkolje (ekstrautstyr) drar nå fordel av et forlenget oljeskiftintervall som er doblet til 8000 driftstimer.

Til slutt, på L150H og opp til L260H-modellene, en ny hurtigkobling (ekstrautstyr) muliggjør renere og raskere motoroljeskift – på så lite som 15 minutter – og som bidrar til å eliminere oljesøl og forurensning.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.189