23948sdkhjf

Stavdal og Loxam slår seg sammen

Utleieselskapene Stavdal AS og Loxam AS har slått seg sammen, og nå skal det nye selskapet satse videre i Oslo, Stavanger og Trondheim.

De to bedriftene ble fusjonert med virkning fra 1. mai 2020, og navnet på det nye selskapet blir Stavdal AS.

Hovedkontor på Furuset

Dermed blir Loxams avdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen slått sammen med Stavdals avdeling på Furuset i Oslo. De to Oslo-avdelingene til Stavdal og Loxam vil bli samlokalisert på Furuset der også hovedkontoret for det nye selskapet vil ligge.

Oslo, Bergen og Trondheim

– Målet med sammenslåingen er å etablere et sterkt selskap som skal angripe de lokale markedene i byer som Oslo, Bergen og Trondheim, forklarer daglig leder i Stavdal AS, Erik Nerbøvik Stensby. Han blir nå leder for de sammenslåtte selskapet som vil få totalt 30 ansatte.

Det nye selskapet skal være en uavhengig liftspesialist innen markedet for små- og mellomstore bedrifter. I tillegg skal de leie ut utstyr til større landsdekkende bedrifter og mer omfattende prosjekter samt til privatpersoner som bare skal male huset eller bygge terrasse. I maskinparken blir det både spesiallifter og stillaser, men samtidig et bredt utvalg av annet utstyr. Stavdal skal legge vekt på å være fleksible og har blant annet egne servicefolk som kan rykke ut på kort varsel.

– Målet er at våre felles kunder skal få en minst like god, og helst bedre, kundeopplevelse i det nye selskapet, påpeker daglig leder i Stavdal AS, Erik Nerbøvik Stensby.

Styreformann i Stavdal AS; Øyvind Emblem, har store forhåpninger til sammenslåingen.

– Det er gledelig at vi nå får satt sammen et nytt, frittstående, fleksibelt og profesjonelt drevet selskap innen utleiebransjen. Jeg er imponert over kompetansen i de to bedriftene, og sammen vil de utgjøre et veldig slagkraftig selskap. Vi skal fortsette å bygge Stavdal som en sterk merkevare innen utleiebransjen, sier Emblem.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125