23948sdkhjf

Endrer navn og satser på et tydeligere merkevarefokus

Svenningsens AS endrer navn til Nellemann Machinery AS.

Fra og med 18. mai, endrer Svenningsens AS navn til Nellemann Machinery AS.

Svenningsens er kjent som importør av Kubota traktorer, Holder redksapsbærere, Spider Robotgressklippere, Wiedenmann vedlikeholdsprodukter og Billy Goat som blant annet produserer løvblåsere.

Navneendringen er et viktig steg på veien mot å bli en mer spesialisert virksomhet. Med søkelys på kundene og deres behov skal selskapet tilby utvalgte kvalitetsprodukter og spesialkompetanse i alle ledd, står det i pressemeldingen.

Nellemann Machinerys nåværende utvikling vil på sikt føre til at virksomheten vil være mer til stede ute blant kundene med blant annet en utvidelse av utsalgssteder i hele Skandinavia. Nylig har Nellemann Machinery AS åpnet på to nye lokasjoner i Norge – på Kjeller Vest og i Lier, konsernet har også bygget nye lokaler i Danmark og åpnet ytterligere en filial i Sverige.

- Vi er ledende med våre merkevarer, og det skal vi selvfølgelig fortsette med å være i fremtiden også. Helt fra starten har det vært veldig viktig for oss å kunne gi kundene våre en virksomhet som har stor kunnskap om de produktene vi selger. Derfor har intensjonen hele tiden vært at våre merkevarer skal være vår identitet i forretningen, sier Kjetil Nilsson.

- Navneendringen er en nødvendig formalitet som bekrefter at det er en ny virksomhet som kundene møter når de handler hos oss. Vi har i løpet av de siste to årene beveget oss mot en høyere grad av spesialisering samt færre, men nøye utvalgte produkter. I tillegg til det har vi merkevarespesialiserte konsulenter innenfor hver bransje. Disse kjenner behovet og utfordringene som kundene har i de forskjellige bransjene, forteller Kjetil Nilsson, Daglig Leder i Nellemann Machinery AS.

Fakta: Nellemann Machinery

· Våren 2017 kjøpte Nellemann-gruppen Svenningsens Maskinforretning A/S som importerer forskjellig merkevarer som: Kubota, Spider, Holder, Melex og Billy Goat.

· Maskinforretningen leverer til landbruk vei, anlegg, park & idrett.

· I januar 2019 ble Kjetil Nilsson ansatt som Daglig Leder og startet en strategisk utvikling av virksomheten sammen med den øvrige Skandinaviske ledelsen.

· Siden den gang har virksomheten kuttet flere merkevarer i sortimentet og utviklet virksomheten til å håndtere et mer spesialisert salg og ha større søkelys på ettermarkedet.

· I tillegg til det har serviceavdelingen også blitt styrket for å kunne tilby professjonell service gjennom serviceavtaler, rådgivning og ettermarkedsaktiviteter.

· Nellemann Machinery har avdelinger i Norge, Danmark og Sverige.

· Nellemann Machinery flytter inn i nye lokaler på Kjeller Vest 6 i mai 2020. Her vil både importvirksomheten, lokalt salg og ettermarked ligge.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125