23948sdkhjf

Styrker sin stilling som vegentreprenør i Norge

Går inn som ny vegentreprenør i Stjørdal og fortsetter i Røros.

Svevia styrker sin stilling som vegentreprenør i Norge. På vegne av Trøndelag fylkeskommune går selskapet inn som ny vegentreprenør i Stjørdal og kan samtidig fortsette å være ansvarlig for kontrakten i det nærliggende Røros driftsområde.

646,5 kilometer

Den første september overtar Svevias norske selskaper ansvaret for drift og vedlikehold av veiene innenfor driftsområdet Stjørdal.

Forpliktelsen gjelder 646,5 kilometer vei, hvorav 59,7 kilometer er gang- og sykkelveier. Selskapet har også fått tildelt driftskontrakten i Røros, et oppdrag som selskapet har hatt siden 2013.

Kontraktsperioden, som starter 1. september, er fem år med opsjon på ytterligere tre år. Til sammen er oppdragene verdt rundt 109 millioner svenske kroner per år.

- Svevia Norge AS vokser med et nytt nytt driftsområde. Geografisk ligger Stjørdal operasjonsområde og Røros operasjonsområde inntil hverandre, noe som er en fordel ikke bare for etablering av det nye arbeidsområdet, men også i prosjektperioden, ettersom nærheten mellom driftsområdene gjør det enkelt å samarbeide og omfordele ressurser når det trengs, sier Svevia Norges administrerende direktør Lars Reitan.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125