23948sdkhjf

Sikrer tilgang til utstyr de neste årene

Implenia og Renta fornyer samarbeidsavtale i Norge.

Implenia Norge AS og Renta AS (tidligere Flexleie AS) har i flere år hatt en god relasjon hvor Renta har levert utleiemaskiner og utstyr til Implenias anleggsprosjekter, står det i en pressemelding.

Selskapene har nettopp signert ny samarbeidsavtale som sikrer Implenia tilgang på et bredt utvalg av maskiner og utstyr til sine prosjekter over hele landet. Implenia Sverige har også inngått en tilsvarende avtale med Renta i Sverige.

- Implenia Norge har vært en god samarbeidspartner i flere år og vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet de neste årene. Vi takker for tilliten og synes det er flott at Implenia Norge også ønsker å fortsette det gode samarbeidet vi har hatt. Med en slik avtale med Implenia sikrer det videre satsing med spesialutstyr for infrastruktur og anleggsprosjekter i tillegg til vår kjernevirksomhet som totalleverandør i det norske maskinutleiemarkedet» sier Kato Stien, Daglig leder i Renta AS.

Stien fortsetter med å si at i tillegg til fokus på å ha en oppdatert og moderne maskin- og utstyrspark, er digitalisering og utvikling av egne IT-løsninger et viktig satsingsområde i hele Renta gruppen.

Renta-Easy

Bakgrunnen for dette er at Renta tidligere i vinter lanserte flåtestyringssystemet "Renta Easy" som skal gi Rentas kunder full oversikt over sine aktive ordrer, oversikt over tilgjengelig utleieutstyr, mulighet for bestillinger/avbestillinger, avtalepriser og full historikk.

- Det er viktig for oss at vi har et transparent system som gjør at våre kunder alltid har full oversikt over sitt utleieutstyr og at man på en enkel måte kan melde av utstyr som ikke lengre er behov for og at nytt utstyr kan bestilles. I tillegg gir systemet full sporing på hvor utstyret fysisk befinner seg på byggeplassen", legger Stien til.

Større sortiment

- Vi har hatt et godt samarbeid med Renta AS over flere år, og de har alltid fulgt oss godt opp og vist tilpasningsdyktighet ut i fra våre behov. Etter Renta`s oppkjøp av Flexleie AS har vi fått tilgang til et mye større sortiment på leie av utstyr på flere lokasjoner i Norge enn før» sier Bogna Aadnevik, sjef strategisk innkjøp Implenia Norge.

Om Renta

Flexleie AS ble etablert i 2002 og høsten 2018 ble Flexleie AS kjøpt opp av det finske utleieselskapet Renta Group.
Flexleie AS, nå Renta AS gått fra å være en liftspesialist til en totalleverandør innen maskin- og utstyrsutleie.
Renta AS har i dag 55 ansatte i Norge og har avdelinger i Bergen, Stord, Stavanger, Romerike og Narvik.
I 2020 styrer Renta AS inn mot en omsetning på ca. 190 MNOK.
Renta gruppen med hovedkontor i Vantaa/Helsinki i Finland, driver med utleie i Norge, Sverige, Finland og Polen, med over 750 ansatte fordelt på mer enn 80 avdelinger og en omsetning på ca. 2 MRD NOK.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.14