23948sdkhjf

Er i ferd med å bikke én milliard

Marthinsen & Duvholt opplever større vekst enn planlagt - er på god vei til å passere én milliard kroner i omsetning.

Et godt marked med stadig flere prosjekter i 100-millioners klassen gjør at administrerende direktør Frank Duvholt, økonomisjef Kenneth Torstensen og maskinansvarlig og verksmester Kenneth Lensberg er ganske sikre på å passere én milliard kroner i omsetning før året er over.

Det har vært en bevisst satsing på større prosjekter, men denne veksten var ikke planlagt.

- På 21 år har vi aldri har hatt røde tall og vi har hatt jevn og stabil vekst de siste årene, men vi hadde planlagt å komme opp til milliardgrensa først i 2022 eller 2023, forklarer Frank Duvholt.

Som maskinentreprenør i Vestfold og Telemark er det ganske sikkert rekord, mener de.

(2019 var også et godt år med 814 millioner i omsetning og 6,3 prosents margin på bunnlinja.)

- All vekst er dessuten gjort organisk, forsikrer Kenneth Torstensen.

Æren blir også gitt til en god og stabil gjeng ansatte som nå er kommet opp i 207 personer.

Kjøper 11 Volvo

Siden oppstarten i 1999 har de handlet mye maskiner av Volvo Maskin.

I tillegg til Cat og Hitachi er det mye Volvo CE-utstyr i maskinparken som nå teller over 90 enheter. Salgsdirektør i Volvo Maskin, David Kristianslund var første Volvo-selger på plass. I dag er det Nils Kristian Hjelmtvedt som er Volvos mann i Vestfold, noe han har vært siden 2010.

Og nå har han og Frank Duvholt signert på ikke mindre enn 11 maskiner.

247 tonn gule maskiner

En "maskinpakke" på totalt 247 tonn er ikke hverdags kost for noen av dem, den består forøvrig av 1 stk L110H, 3 stk EWR150, 2 stk A25G, 2 stk EC200E, 2 stk ECR235E og 1 stk EC250E.

Maskinene leveres fra nå og utover høsten. Bestillingen blir heller ikke forsinket eller berørt som følge av nedstengningen av Volvos fabrikker i fire uker, eller andre forhold, opplyser David Kristianslund.

- Noen av disse er fornying av eksisterende maskinpark, men mesteparten er utvidelse av maskinparken vår, forklarer Frank.

Årsaken er økende volumer og stadig større prosjekter. Markedet på Østlandet er i vinden for tiden, særlig på infrastruktur og kommunaltekniske arbeider, legger han til.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.156