23948sdkhjf

Rosendal Maskin AS blir forhandler av Dølen

Dølen leverer Dumperhengere fra 6 – 20 tonn nyttelast, hvor 6 og 8 tonns hengerne er spesielt tilpasset hjulgravemaskiner.

Dølen tilhengere ble lansert på det norske markedet i 2017, og har blitt en sterk aktør på det norske hengermarkedet, melder Rosendal Maskin den 1.juli.

Dølen leverer Dumperhengere fra 6 – 20 tonn nyttelast, hvor 6 og 8 tonns hengerne er spesielt tilpasset hjulgravemaskiner. I tillegg leverer Dølen maskintraller med nyttelast 16 – 25 tonn, samt andre hengertyper på forespørsel.

Dølen produkter er utviklet av Traktor og Maskin AS i Kristiansand, og er raskt blitt en sterk merkevare på tilhengere til traktor. I et hengermarked med mange aktører, har Dølen tatt en større bit av markedet hvert eneste år. Traktor og Maskin har et ønske om å utvikle seg videre, og har i den forbindelse sett på mulighetene for et utvidet salgsapparat.

Naturlig del av portefølgen

Rosendal Maskin AS er importør av Doosan og JCB på det norske markedet, og det faller derfor naturlig å tilby hengere som en del av portefølgen. Mange hjulgravemaskiner er utstyrt med henger, og svært mange JCB Fastrac har sitt daglige virke med en dumperhenger.

Rosendal Maskin ser derfor stort potensiale i å tilby Dølen hengere til eksisterende og nye kunder. Rosendal Maskin AS har et landsdekkende salgs- og serviceapparat, og er en ledende distributør av anleggsmaskiner.

- Med dette samarbeidet håper vi at vi skal løfte Dølen tilhengere ytterligere på det norske markedet, og at vi sammen skal bli en ledende aktør, forteller Trond Widar Løyning i Traktor og Maskin AS.

Både Traktor og Maskin AS og Rosendal Maskin AS vil ha hele landet som sitt marked, der Rosendal vil ha fokus mot anleggskundene, men vil også rette salget mot landbruket.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125