23948sdkhjf

Bettina bytter etat

Bettina Sandvin er ansatt som ny prosjektdirektør i Bane NOR Utbygging etter mange år i Statens vegvesen. Hun skal lede Utbygging Øst, og får ansvaret for prosjekter i Oslo, på Østfoldbanen, Kongsvingerbanen og strekningen Kongsvinger-Elverum.

– Sandvin har langt erfaring med prosjektarbeid i alle former, og jeg er veldig glad for at også Bane NOR får gleden av hennes kompetanse. Jeg synes det er flott at vi på denne måten kan få til god erfaringsoverføring mellom de to store statlige aktørene Statens vegvesen og Bane NOR, sier utbyggingsdirektør Stine Undrum i Bane NOR.

Ikke mulig for én

Bettina Sandvin tar over som prosjektdirektør for Utbygging Øst etter Per Vilnes, som har fått ansvaret for Utbygging Midt etter omorganisering av Bane NOR. «Gamle» Utbygging Øst er nå delt i to, og prosjektene på Hovedbanen, Gardermobanen og Dovrebanen er lagt under Utbygging Midt.

– Omorganisering gjør at en rekke prosjekter blir flyttet over fra den gamle Infrastrukturdivisjonen til Utbygging. Det ville ikke vært mulig for én prosjektdirektør å håndtere alle prosjektene i «gamle» Øst, sier Stine Undrum.

– Nå har vi fått en ny prosjektdirektør på plass som forstår seg på prosjekter i både plan- og byggefase, og som ikke er redd for store infrastrukturprosjekter, så vi er godt skodd for årene som kommer.

Ikke i tvil

– Jeg er veldig glad i å jobbe med prosjekter, så jeg var ikke i tvil når det åpnet seg en mulighet for å jobbe i Bane NOR, sier Bettina Sandvin.

Sandvin har det meste av sin arbeidserfaring fra Statens vegvesen. Der begynte hun som praktikant i 1987, og har blant annet fungert som byggeleder, prosjektleder og avdelingsdirektør, sist med ansvar for kontrakt og marked. Hun tror at erfaringen hennes kommer godt med i den nye jobben.

Sandvin sier hun er vant til å jobbe med prosjekter som skaper engasjement hos både befolkning, entreprenørbransje og politikere. Hun mener det er en fordel med erfaring fra en politisk styrt organisasjon.

– Jeg forstår selvsagt at det er noen forskjeller på veg og bane, så jeg får nok en bratt læringskurve. Men akkurat nå gleder jeg meg til å bruke mine erfaringer og kompetanse i en ny setting.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.157