23948sdkhjf

AF Gruppen bytter sjef

Amund Tøftum blir ny konsernsjef i AF Gruppen fra 24. august. Han har 15 års fartstid i selskapet med erfaring fra både anlegg, bygg, offshore og konsernledelsen.

– AF Gruppen er tuftet på tydelige kjerneverdier, et sterkt fellesskap og med et klart mål om å dyrke frem egne ledere. Med Morten Grongstad som konsernsjef har AF Gruppen styrket sin posisjon som ett ledende entreprenørkonsern. Når Morten nå har ønsket å sende stafettpinnen videre, er det svært tilfredsstillende at vi kan løfte frem en ny intern leder, sier styreleder Pål Egil Rønn.

Et av Nordens største

– Tidspunktet er riktig for å sende stafettpinnen videre. AF Gruppen har en størrelse og en forretningsmessig bredde, som gir Amund Tøftum og 5.600 kolleger muligheter til å fortsette den lønnsomme veksten, sier Morten Grongstad i pressemeldingen. Etter ønske fra påtroppende konsernsjef vil Mongstad fortsatt være tilgjengelig for selskapet.

Amund Tøftum peker på at selskapet har vært gjennom en betydelig vekstfase, og nå er i ferd med å etablere seg som et av de større entreprenørselskapene i Norden.

– AF vil fortsatt søke å være et fremoverlent selskap, der sikkerhet og lønnsomhet er sentrale elementer for verdiskapingen, sier Tøftum.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125