23948sdkhjf

Fullfører maskinutvalget

Hydrema er klare til å lansere den nye MX17 som kombinerer hastigheten til MX16 med styrken og løftekraften til MX18.

Hydremas hjulgraverne MX14, MX16 og MX18 vil nå få følge av enda en modell som gjør utvalget komplett, forteller de i en pressemelding. Hydrema er klare til å lansere den nye MX17 som skal kombinerer hastigheten til MX16 med styrken og løftekraften til MX18.

- Med samme drivlinje som MX18 har MX17 111 kN trekkraft og 20 prosent større brytekraft sammenlignet med MX16. Den er en perfekt match for ønsket om å skape en kraftig maskin med høy stabilitet samtidig som den er kompakt og smidig, sier Thorkil K. Iversen, R&D-leder ved Hydrema.

Løfteevne på 7,2 tonn

MX17 er litt tyngre enn MX16, noe som øker den viktige sidestabiliteten med så mye som 18 prosent på seks meter. Over bulldoserbladet har Hydrema MX17 en løfteevne på 7200 kg med en rekkevidde på seks meter. Det er en økning på 11 prosent i forhold til MX16.

Danmarks eneste produsent av store anleggsmaskiner har ikke bare lansert en helt ny MX-modell, de har også brukt tiden med nedstenging pga. korona til å foreta en viktig oppdatering av førerhuset for MX hjulgravere.

Hydrema bruker samme førerhus for alle MX-modeller, inkludert de to populære skinnegående maskinene MX16 og MX 20 Rail.

Det nye 2021-førerhuset har en helt ny dør-design og frontrute som kan åpnes. Det er også mulig å fjerne det nedre vinduspanelet for å oppnå optimal sikt og få mulighet til å kommunisere direkte med mennesker i graveområdet

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.19