23948sdkhjf

Arctic Entrepreneur 2021 er avlyst

Avlyst på grunn av koronaviruset, og restriksjoner på arrangementer med over 200 personer.

MEFs hovedstyret har 25. august bestemt at neste års arrangement på Gardermoen avlyses.

De siste ukene har som kjent smittetallene økt både i Norge og mange Europeiske land. Regjeringen ga fredag 7. august 2020 klare signaler om at de ventede oppmykningene av smittevernsreglene ikke vil skje i denne omgang, og begrensningen i antall deltakere på offentlige arrangementer vil derfor fremdeles være på 200 personer også i tiden fremover.

Det har tidligere vært en forventning om at arrangementer med inntil 500 deltakere vil kunne gjennomføres. Som nevnt over er det per i dag svært usikkert om det faktisk vil bli tillatt med så store samlinger i løpet av høsten/vinteren.

Arctic Entrepreneur er en av anleggsbransjens største møteplasser med 1700 besøkende på årets arrangement. Det sosiale er minst like viktig som det faglige. Det å arrangere Arctic Entrepreneur «halvveis», uten en sosial sammenkomst mener vi er uheldig. Hovedstyret har i dag derfor bestemt at vi avlyser Arctic Entrepreneur 2021.

Vi kommer til å starte arbeidet med å planlegge for et enda bedre arrangement I januar 2022, melder MEF på sine nettsider.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125