23948sdkhjf

Vil etablere døgnhvileplass i Kongsvinger

Konkurranse om etablering og drift og vedlikehold av en plass for 15 vogntog er lyst ut.

Statens vegvesen ønsker å etablere en døgnhvileplass for tungtransporten i Kongsvinger-området. Konkurranse om etablering og drift og vedlikehold av en plass for 15 vogntog er lyst ut. Tilbudsfristen er 19. oktober.

- Vi ønsker å inngå leieavtale med en privat tilbyder til 15 oppstillingsplasser i Kongsvinger-området, nærmere bestemt i Kongsvinger eller Sør-Odal kommune, sier prosjektleder i Statens vegvesen, Siv Kilskar.

Servicebygg og sanitæranlegg

Døgnhvileplassen skal være lokalisert i nærheten av rv. 2 og/eller E16, ha egnet adkomst og inneholde servicebygg med sanitæranlegg.

- Vi henvender oss først og fremst til private aktører som driver en virksomhet som de av egeninteresse vil holde i god stand så den blir attraktiv for sjåførene, sier Kilskar.

Den Statens vegvesen inngår avtale med, får betalt en årlig leie som skal dekke etablering av døgnhvileplassen samt drift og vedlikehold i ti år framover.

Konkurransen gjennomføres med forhandlinger. Frist for å levere foreløpig tilbud er 19. oktober. Konkurransen er kunngjort i DOFFIN, den nasjonale kunngjøringsbasen for offentlige anskaffelser.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.141