23948sdkhjf

Fire nye fra Øveraasen

Ny U-plog, Z-plog, en skuffe som tømmer seg selv og en tallerkenspreder lanseres fra Gjøvik-bedriften.

Spennende nye produkter lanseres i disse dager, forteller Øveraasen AS i en pressemelding.

En ny type plog for å samle snø på store plasser og smale gater, en skuffe som tømmer seg selv og en tallerkenspreder for bruk på laster legges til deres eksisterende sortiment. I kommer den nye Relax U-plogen.

Øveraasen Z-Plog

Dette er en ny type plog som skal kunne flytte mye snø. Med Z-PLOGEN kan du variere arbeidsbredden med utskytbare elementer utstyrt med faste vinger. Plogen egner seg til rydding av større områder såvel som å kunne flytte snøen effektivt i trange gater og passasjer. Plogen er selvfølgelig mest effektiv i normal kjøreretning, men kan også brukes til å dra snøen ut fra tomme parkeringsplasser og andre problemområder.

Øveraasen Relax U-Plog

Øveraasen har utvidet sortimentet for U-ploger for hjullaster og traktor. Relax U-Plog kommer i to serier tilpasset maskiner under 10 tonn og over 10 tonn. Egner seg for brøyting av gårdsplasser og veier med den patenterte RELAX- skjærutløsermekanismen som beskytter føreren, maskinen og arbeidsredskapet. RELAX-systemet gjør at skjæret «låses» i arbeidsposisjon inntil utløsermekanismen løser ut når plogen treffer en hindring.

Over 30 grader sving på hovedbladet og 180 grader sving på vingene gjør den til et allsidig redskap som takler de fleste utfordringer. Takket være den patenterte skjærutløsermekanismen egner plogen seg også for å fjerne snø- og issåle, skriver Øveraasen.

Øveraasen Tømmeskuffe

Dette skal være en nyvinning som gjør lasting av snø mye mere effektivt, spesielt for mindre hjullastere. Skuffen tømmer seg selv ved at bakveggen skyves fram og snøen dyttes ut av skuffen. Med tømmeskuffen vil snøen kunne lastes over høye bilkarmer selv med en beskjeden løftehøyde på hjullasteren. Selv for større hjullastere vil skuffa gi raskere lasting siden det går mindre tid til å tømme skuffa.

Øveraasen Sprederskuffe

Denne er laget for å bekjempe glatt vegbane med grus eller salt. Sprederen kommer i størrelser fra 450 liter opp til 3000 liter så det finnes en passende spreder for de fleste maskiner sier Erik Abrahamsen, salgssjef på Øveraasen AS.

Den spesielle konstruksjonen med en fast tallerken integrert i ramma på sprederen gir maksimal beskjyttelse ved lasting og parkering. Spredemengden og spredebredden justeres uavhengig av hverandre via en styreboks i hytta på bæremaskinen.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.157