23948sdkhjf

Tar over i Cramo

Regiondirektør Thomas Astrup, er ansatt som ny administrerende direktør i Cramo.

Oslo 29. september 2020: Regiondirektør Thomas Astrup, er ansatt som ny administrerende direktør i Cramo. Han tiltrer stillingen 1. november 2020 og overtar etter Bjørn Melheim, som etter åtte år i Cramo begynner i ny stilling i Statsbygg.

For å gjøre lederskiftet så sømløst som mulig går Cramo nå inn i en overleveringsprosess frem til Bjørn Melheim slutter og Thomas Astrup overtar 1. november. Under Melheims ledelse har Cramo styrket sin posisjon og attraktivitet i det norske markedet betydelig, både overfor kunder og medarbeidere. Selskapet har blant annet blitt sertifisert som «Great Place to Work» to ganger. Melheim blir direktør for økonomi- og virksomhetsstyring i Statsbygg.

– Jeg gleder meg til å gå i gang med å lede Cramo Norge og å bygge videre på det sterke grunnlaget som er skapt de siste årene. Det er et fantastisk lag jeg skal få lov til å lede. Summen av dyktige medarbeidere, en sterk produktportefølje og markedsledende tjenester gjør at vi er godt posisjonert for å utvikle merkevaren og virksomheten ytterligere i årene fremover, sier Thomas Astrup.

Astrup har bred salgs- og ledelseserfaring både fra utleiebransjen og fra andre bransjer. De siste tre årene har Astrup jobbet i ulike lederstillinger i Cramo, nå sist som regiondirektør. Thomas har vært en sterk bidragsyter til selskapets gode utvikling i denne perioden.

– Vi ser frem til å samarbeide tett med Thomas for å fortsette vår satsing på å styrke og vokse vår norske virksomhet, sier Martin Holmgren, CEO for Cramo, Nord-Europa.

Om Cramo

Cramo er en del av Boels Rental, en av Europas største utleiere av maskiner og utstyr til prosjekter innenfor bygg- og anlegg, industri og offentlig sektor. Hos oss kan du leie alt fra lift, heis og brakker til små og store bygg- og anleggsmaskiner.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062