23948sdkhjf

Palfinger satser videre

Palfinger Norge AS har kjøpt Danilift Norge AS. Selskapet er fra før eneimportør av Palfinger Platforms, som inkluderer både BisonPalfinger og WumagPalfinger.

Med oppkjøpet har Palfinger Norge AS igjen styrket seg som en betydelig aktør mot det norske personliftmarkedet. Med Danilift Danmark som leverandør vil selskapet nå også kunne skreddersy lifter etter kundens behov, det være seg spesielle høyder, skap, eller andre spesialtilpassede påbygg. Danilift Danmark produserer lifter fra 9 til 30 meter, herunder "Vanmounted" lifter fra 9 til 16,5 meter. Dette gjør Palfinger Norge AS til en totalleverandør av bilmonterte lifter, og de kan levere personlifter fra 9 til 103,5 meter, skriver selskapet i en pressemelding.

Palfinger Norge AS er eneimportør av Palfingers produkter i Norge. Selskapet ble etablert 1. september 1999, og har i dag ca.35 ansatte, hvorav 20 ansatte ved hovedkontor på Skedsmokorset. Det er i Norge solgt Palfinger kraner siden 1977 og i løpet av denne perioden er det levert over 5000 Palfinger lastebilkraner i tillegg til en rekke andre Palfinger produkter. Palfinger Norge AS omsatte i 2008 for kr. 218 millioner.

Danilift AS ble etablert i 1991 av Søren Olesen og Knud Markussen, og er i dag ca 50 ansatte fordelt på flere avdelinger.

Danilift har levert lifter til det norske markedet gjennom forhandlere frem til 2008 hvor de etablerte Danilift Norge AS.

Danilift Danmark har flere avdelinger, men primærproduktet er og blir produksjon, service og salg av lifter.

Dette er lifter til montering på kassebiler "vanmounted" og chassis.

Danilift Danmark omsatte i 2008 for ca 100 millioner.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063