23948sdkhjf

60 salg etter "avsløring"

- Du vil ikke tro det er sant. Vi har allerede 60 salg på messen, forteller Torstein Magelssen, kommunikasjonsdirektør hos Volvo til tungt.no. Deriblant er flere kontrakter på den nye 750-hesteren.

Tradisjonelt selges ikke mange biler på messer i Norge. Det er mer vanlig i utlandet og ofte er egentlig kontraktene inngått på forhånd, mens de "bare" signeres på messen.

- Vi hadde dermed rene halleluja-tilstander i går kveld, da den ene etter den andre bestilte biler, forteller Magelssen. Nå er riktignok mange av kontraktene ennå ikke signerte, men dog. Det er et tall det står respekt av, og flere av kontraktene går altså på det nye motoralternativet.

- Egentlig skulle den nye motoren lanseres den 15. september. Det var langt fra noen selvfølgelighet at vi skulle få lov til å flytte denne datoen og få motoren hit til Lillestrøm. - Jeg har måttet jobbet mye med "systemet" for å få dette til, sier Magelssen.

- Det er ikke mer enn 30.000 kroner som skiller 700-motoren og 750-motoren. Tror du 700-hesteren er "død" nå?

- Det er ikke tatt noen beslutning om å fjerne 700-hesteren fra linjen, men det er ikke godt å si noe om salget på den fremover. Vil tro mange velger den største utgaven når ikke prisforskjellen er større.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109