23948sdkhjf

To millioner belgiske aksler

Den 1. desember 2011 forlot aksel nummer to millioner produksjonsbåndet ved DAF Flandern, Westerlo, Belgia.

DAF bygget fabrikker i Belgia i 1966, og det begynte med produksjon av førerhus. Deretter, i 1971, ble aksler en del av repertoaret. I tillegg til førerhus, produserer DAF i Westerlo også aksler for de populære CF- og XF105-modellene, inkludert 7,5- og 9-tonns foraksel, 13-tonns bakaksel og 26 tonns tandemaksler.

Akslene som er utviklet og produsert av fabrikken er optimalt tilpasset DAF lastebiler for å oppnå maksimal kvalitet, pålitelighet og effektivitet. Det som virkelig gjør at DAF-aksler skiller seg ut, er deres lave egenvekt, for å oppnå høy lastekapasitet, og det store utvalget av tilgjengelige versjoner.

Store investeringer

Akkurat som i førerhusfabrikken, har det blitt gjort store investeringer i akselfabrikken de siste årene, for å maksimere effektivitet og kvalitet. Produksjonen foregår sekvensielt etter "just-in-time"-prinsippet, som betyr at akslene blir levert til DAF fabrikken i Eindhoven og til Leyland Trucks i Storbritannia til eksakt rett tid. DAF Flandern produserer rundt 475 aksler per dag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063