23948sdkhjf

Leie, eie eller kjøpe?

Pluss vil gi deg svaret på TRANSPORTmessa.

-TRANSPORTmessa på Gardermoen har vi i år tenkt til å lage som en god gammeldags markedsmesse, men i stedet for gamle dagers hest og kjerre, satser vi på moderne transportutstyr og viser fram et stort og synlig utvalg av nytt og nesten nye biler, forteller Rune Holtan i Pluss Lastebilutleie, og sier at det i hovedsak er snakk om trekkvogner som er deres volumvare.

-Hva er deres agenda for messa?

-Vår agenda er kort og god å lage en kalkyle på den respektive bil i forhold til kjøper sitt eget ståsted. Vi føler at for mange flyter begrepene leie og leasing i hverandre. Det er kanskje ikke så rart, siden enkelte leverandører bevist spiller på dette. Dermed føler andre som oss at vi må være med. Vi tilbyr månedlige kostnader, men hvor mye og hva de forskjellige produkter inneholder kan være meget forvirrende for den enkelte bileier.

Vi håper derfor at flest mulig kjøpsinteresserte vil ta kontakt med oss under og etter messen. Messen vil være en gylden anledning til å ta deler av vårt rullende varelager i øyesyn, forteller Rune.

Spørsmålene de vil fokusere på er om man bør leie, kjøpe, eller lease. Dessuten hva slags type lån man bør velge. Videre setter de fokus på antall terminer og avskrivningstid i forhold til bil og produksjon. Dessuten forteller de om tilleggstjenestene de tilbyr.

-Vi håper på en forståelig måte å ta med kunden inn i vår regnehverdag og gi kunden et best mulig økonomisk grunnlag ut fra sitt eget ståsted som eier/bruker. Vi minner også om at vi er frittstående og derfor kan komme med anbefalinger som ikke er ledende, fortsetter Rune.

-Vi har hørt rykter om "Elkjøp-garanti" under messedagene, hva betyr det?

-Vi gir prisgaranti på alle våre messebiler. Finner du tilsvarende bil med samme betingelser et annet sted dekker vi mellomværende. I tillegg vil alle som kjøper messebil av oss før, under eller etter messen få gratis påmontert kufanger fra Hypro. Vi synes det er kos å møte kunden og kundene setter også pris på å komme på messer og treffe likesinnede. Vi håper derfor at mange vil sette av disse dagene til noe som kanskje kan bli ytterst fruktbart for dem.

Vi har solide samarbeidspartnere i selskap som IF, DnB, Sparebank1, Terra, Fokus, SG og Santander. Når det gjelder produkter så inneholder vår portefølje Volvo, Scania, DAF, Kögel og Ekeri. Vi gleder oss til messedager på Gardermoen og ønsker alle hjertelig velkomne, avslutter en alltid like entusiastisk Rune Holtan i Pluss Lastebilutleie.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.095