23948sdkhjf

MAN ønsker god jul med julelastebilen

MANs julelastebil får barnas øyne til å lyse opp i barnehager, barnebyer og på julemarkeder.

MAN-vogntoget er overdådig dekorert i tråd med høytiden og vil besøke ulike steder i Sør-Tyskland fra begynnelsen av desember til jul.

Det er en tradisjon MAN dermed viderefører også i år.

Julelastebilen skal besøke barnehager, barnesykehus, SOS-barnebyer og andre sosiale institusjoner, og den vil også stoppe på enkelte julemarkeder. Julenissen vil ha med seg lastebilsjokolader og kosedyr som deles ut til barna.

Semitraileren er dekorert med julehilsener på flere forskjellige språk og med MANs nye varemerke, løven, som vokter over et vinterlandskap som bader i nordlys. Trekkvognen er en Nightfire Red Metallic MAN TGX 18.540 4x4H med HydroDrive® og XXL-førerhus. Lærlinger fra MAN Truck & Bus-fabrikken i München har montert rundt 200 meter lange lyskjeder på lastebilen og rammet inn grillen med en krans av flere hundre lysdioder.

Med 540 hk og MAN HydroDrive®, den hydrostatiske forhjulsdriften som kan kobles inn, vil julelastebilen komme trygt frem til rett tid og glede barna i adventstiden uavhengig av vær og kjøreforhold.

Julelastebilen for 2012 fås også som modellbil i skalaen 1:87, og det samme gjør en julepyntet MAN Lion-buss. Prisen er EUR 47,53 for julelastebilen og EUR 31,53 for julebussen. Begge modellene kan kjøpes fra MAN Truck & Bus-serviceverksteder, Truck Forum i München samt fra MAN Shop (www.man-shop.eu). MAN gir én euro til SOS-barnebyer for hver modell som selges.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078