23948sdkhjf

Toten Transport AS kjøper Nordcarrier AS

For å styrke sine transporter både i Norge og Skandinavia, samt å stå bedre rustet mot konkurransen fra øst Europa, har styret i Toten Transport AS besluttet å kjøpe Nordcarrier AS.

Konsernsjef Terje Bulling sier dette er et strategisk viktig oppkjøp for Toten Transport og er i tråd med Totens Transports strategi om å bli landsdekkende innen 2015.

I en pressemelding opplyser de at Nordcarrier er et godt drevet selskap som er spesielt gode på internasjonalt stykkgods. De har tre selvstendige datterselskaper i Litauen, Estland, Latvia. Hovedkontoret ligger på Sofiemyr, utenfor Oslo. De har 45 kontoransatte og 45 biler i drift samt en årlig omsetning på 95 MNOK.

Dette oppkjøpet vil styrke oss i Øst-Europa og Skandinavia, samt gjøre oss bedre rustet til å møte den sterke konkurransen med økt krav til daglige avganger på en bedre måte enn i dag, skriver Bulling.

Nordcarrier vil bli et datterselskap av Toten Transport Oslo AS og vil på den måten styrke konsernets tilstedeværelse i Oslomarkedet betydelig.

Nordcarrier AS blir en del av konsernet Toten Transport AS fra 1. januar 2013, men vil fortsette som et selvstendig selskap og operere under eget navn, med samme ledelse og personale som hittil.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063