23948sdkhjf

Tar tempen på dyretransporten

Fra januar kommer nye krav om temperaturmåling og loggføring på alle dyrebiler.

Den nye T-Print temperaturloggeren fra Comet System er konstruert for å gjøre det enkelt å sikre og dokumentere temperatur ved dyretransport. I henhold til forskrift om næringsmessig transport av dyr blir det fra 1. januar 2013 et krav at alle dyrebiler skal ha utstyr for måling av temperatur, loggføring og alarm ved minimums- og maksimumstemperatur.

T-Print temperaturlogger oppfyller disse kravene. Det melder Eskeland Electronics AS i en pressemelding.

Loggeren finnes i en robust og vanntett versjon for montering på bil og tilhenger (IP65), og i en enklere og mer kompakt versjon for montering i førerkabin (IP56). T-Print har inngang for 2 stk temperaturfølere (type Pt1000) som har høy nøyaktighet og kan leveres med kabellengder på opptil 20 meter.

Den er også utstyrt med 2 stk binære innganger som kan benyttes for å kontrollere og loggføre tilstand´til vifter (av/på) og bakport (åpen/lukket). Ved ankomst til destinasjon gjør den integrerte skriveren det enkelt å ta ut en rapport. Den store minnekapasiteten gjør det mulig å lagre opptil 5 år med data som når som helst kan lastes over til PC ved tilkobling via USB-kabel.

T-Print kan også utstyres med et GSM-modem (tilleggsutstyr) for trådløs dataoverføring over GPRS. Et oversiktlig display viser temperaturen til sensorene og den har en høyttaler og lysdioder som varsler om temperaturen avviker fra alarmgrensene som er innstilt for hver sensor. Ved bruk av GSM-modem kan varsel også gå ut via SMS eller e-post.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063