23948sdkhjf

Varebiler på Oslo Motor Show:: Nyttig og gromt!

Joda, vi vet at det er en stund siden Oslo Motor Show lukket dørene for i år. Allikevel gir vi deg en liten bildekavalkade av varebilene vi festet på minnebrikka. Ta fram julegodteriene og kos deg.

For fjerde år på rad ble Oslo Motor Show arrangert på Norges Varemesse. Her kunne publikum oppleve hele 33.000 m2 med motorglede, og spennet var stort. Alt fra tøffe motorsykler, sportsbiler, amcars og hot rods, til lastebilene som konkurrerte om Scandinavian Truck Trophy.

Den første utgaven av Oslo Motor Show gikk av stabelen høsten 2010 og suksessen var umiddelbar! Bak arrangementet står det svenske forlaget Albinsson & Sjöberg, som blant annet utgir blader som Nostalgia, Bilsport, Klassiska Lastbilar og Trailer Magazine, samt Norges Varemesse. Nå har arrangørene hatt fire år å finpusse arrangementet og undertegnede mener at årets utgave slo alle rekorder. Ikke minst publikumsrekorden; 31.200 besøkende ble resultatet etter årets Oslo Motor Show.

Derfor trenger man neppe å være klarsynt for å se at det kommer til å bli arrangert et Oslo Motor Show også neste år.

Vi tok med oss kameraet og med radaren innstilt på mer eller mindre nyttige varebiler, knipset vi løs. Bilder sier mer enn tusen ord, er det noe som heter. Vel, fikk du ikke med deg årets show på Norges Varemesse så skal ikke vi bruke flere ord, men derimot servere noen bilder fra arrangementet.

Og var du innom lokalene så kan jo dette bli en aldri så liten gjenoppfriskning av minnene. God fornøyelse!

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11