23948sdkhjf

Åtte Iveco Stralis til SH Transport

Iveco Norge AS har nylig levert åtte Iveco Stralis til SH Transport AS på Gulskogen ved Drammen. Bilene er treakslede av typen Hi-Way med 460 hk og Eurotronic automatisert girkasse.

Alle bilene har galvaniserte containerrammer og kjører med vekselpåbygg i faste oppdrag for Schenker. Med en rangeringshøyde på containerrammen på hele 290 mm er bilene meget anvendelige i containertransport.

SH Transport med ca. 90 biler har gjennom mange år vært en fast og stor kunde hos Iveco, og dette er foreløpig siste tilskudd på stammen. Bilene skal gå i både to- og treskiftstordninger. Biler på tre skift vil tilbakelegg over 200.000 km i året, så det er ganske intensiv transport det dreier seg om. Service på bilene vil bli utført hos RSA på Gulskogen i Drammen. Dette selskapet er autorisert Iveco serviceverksted.

SH Transport har også kjøpt 15 Iveco Eurocargo med motorer på 250 hk, som skal leveres i begynnelsen av neste år. Dette er 12-tonnere med 18-pallers skap. Alle er utstyrt med langt førerhus med høyt tak.

SH Transport nærmer seg nå en årlig omsetning på 100 millioner kroner.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078