23948sdkhjf

SR Group kjøper Turlid Transport

Selv om han ikke skulle tro at nyheten spredde seg så raskt, bekrefter konsernsjef Kjell Fjeldheim i SR Group dette overfor TM når vi ringer. De er akkurat i gang med å informere de ansatte, og skal samle flest mulig av de involverte til møte på Ål i løpet av uken.

Også Jan Turlid hos Turlid Transport bekrefter oppkjøpet. Han ser positivt på fremtiden. - Både SR Group og vi har på en måte startet på samme måte. Vi er tuftet likt. Vi har bygd stein på stein og bygget bedriftene sakte opp. Det er godt kvalifiserte folk på SR Group og jeg er overbevist om at dette er godt for begge parter, sier Turlid.

Les også: SR Group - Kvalitet lønner seg

Rakk nesten å bli 65 år

Turlid Transport ble etablert som enkeltmannsforetak av Jens Turlid i 1952 og har i dag 10 ansatte. Bedriften holder til i Aurland i Sogn og Fjordane. Sjåførene vil neppe merke de store forskjellene, det er stort sett de samme folkene som de vil ha å forholde seg til, men bilprofileringen vil på nok på sikt bli endret. - Det er nok det mest naturlige, forteller Jan Turlid avslutningsvis.

Les også: Transportmesse hos Turlid til helgen

Transportaktiviteten samlokaliseres

- Vi har sett måten Turlid Transport er drevet på, og det passer oss veldig godt. Vi har samme filosofi og beliggenheten mellom Oslo og Bergen vil også være en styrke for oss, forteller Fjeldheim i SR Group.

Nå skal transportaktiviteten i Aurland flyttes til Ål og samlokaliseres i samme lokaler. På den måten vil de bli sterkere og får et bedre knutepunkt for aktiviteten i de indre deler av Norge.

- Dere begynte som SR Transport, før Waage Transport og Halling Frakt i fjor gikk inn under fellesnavnet SR Group. Nå er dere tilsammen omkring 240 ansatte. Dere har vokst betydelig de siste årene?

- Ja, vi har tenkt at vi må holde trykket oppe og ta små skritt om gangen. Dette oppkjøpet er et godt eksempel på dette. Vi ønsker et større fottrykk på denne kanten av landet og jeg er sikker på at dette er en god ting både for Turlid, oss og kundene, avslutter konsernsjef Kjell Fjeldheim.

Les også: SR-gründeren

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.047