23948sdkhjf

Volvo FH16 750: : Ny trekkvogn til Petter Solberg

En splitter ny Volvo FH16 750 trekkvogn er tatt i bruk av Petter Solbergs rallycrossteam, PSRX.

-Hele teamet har æren for suksessen og alle detaljer teller. Kun det beste er godt nok av materiale, og vi er derfor veldig stolte over at Volvo Trucks er vår samarbeidspartner og sikrer trygg og sikker transport av utstyret, sier Petter Solberg i en kommentar.

Den nye trekkvogna som nå er tatt i bruk, erstatter en Volvo FH 540 4x2 trekkvogn, som teamet har benyttet så langt.

-Klart vi hadde greid oss med en bil med langt mindre effekt, men så vel Volvo Trucks som teamet mitt ønsker kun det beste av det beste, sier Petter med et smil, før han klatrer opp på de to trekkvognene, den gamle og den nye, for å gjøre en «Van Damme».

Den nye trekkvogna er utstyrt med det meste av utstyr og fremstår som en utstillingsmodell. Så tar gutta i temaet spesielt godt vare på den også; innbyttebilen er å anse som ny å se på.

Trekkvogna er en Volvo FH16 med 750 hk, utstyrt med blant annet den automatiserte gearkassa I-Shift. Motoren har forøvrig et dreimoment på 3550 Nm. I tillegg er bilen utstyrt med alle Volvos assistansesystemer for sjåføren, som Lane Keeping, adaptiv cruisekontroll og sideradar for å oppdage trafikanter i blindsonen, for å nevne noe.

Denne er vi stolte av, og den vil gjøre en kjempejobb for teamet, avslutter regjerende verdensmester Petter Solberg.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062