23948sdkhjf

Sommerlektyre for transportbransjen

Veteranlastebilen nr. 3 er nå ute i bladhyllene. Der kan du blant annet lese om Jørgensen Transport, Rutebilhistorisk Forenings landstreff og Tunga Rallyt Väst.

Sommeren er her og hva er vel bedre enn å sette seg godt til rette etter dagens arbeidsøkt for å kose seg med godt lesestoff?

Veteranlastebilens tredje utgave har akkurat kommet på plass i bladhyllene til utvalgte kiosker, bensinstasjoner og andre utsalgsteder, over vårt langstrakte land.

Vi skal selvfølgelig ikke røpe alt av innhold her og nå, men noen smakebiter skal dere allikevel få:

Jørgensen Transport

I glansdagene var Jørgensen Transport en høystatusbedrift på høyde med for eksempel Sties. Men hvordan startet det hele? Vi presenterer første del av historien til den legendariske bulktransportøren i denne utgaven.

Peterbilt

Lastebilmerkenes historie opptar oss. Denne gangen ser vi nærmere på amerikanske Peterbilt, fra oppstarten på slutten av 30-åra og fram til i dag. Visste du for eksempel at grunnleggeren Mr. Peterman, først og fremst ville bygge lastebiler for å frakte sitt eget tømmer til fabrikkene sine?

Landstreff for rutebiler

Er du glad i gamle busser? Rutebilhistorisk Forening har avholdt sitt landstreff nylig. Det ble en stor suksess i sommersol. Vi besøkte treffet og bretter ut referatet over mange sider i magasinet.

Her kan du bestille abonnement.

Han har solgt nærmere 4000 lastebiler

Mr. Scania, Gunnar Gundelach, bedre kjent som «Lachen», har solgt nærmere 4000 lastebiler i løpet av sin karriere. Nå har han pensjonert seg, men har ikke tenkt å hvile på sine laurbær. Vi har sett nærmere på karrieren hans, og bringer også bilder fra hans ekstrajobb som Sties-sjåfør.

Vi har også vært på et veteranlastebilløp. Tunga Rallyt Väst gikk nylig av stabelen. Vi tok turen til «söta bror» for å oppleve det hele på nært hold.

Dette er bare noe av innholdet i Veteranlastebilen nr.3 som er ute nå!

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063