23948sdkhjf

Nett-tv med Lothepus... og mer Brøyt i vei

Leif Einar Lothe, bedre kjent som Lothepus fra TV2 serien Fjorden Cowboys, inngår nå en samarbeidsavtale med utstyrsleverandøren Wee.no for 2017. Avtalen betyr blant annet en ny nett-TV serie med entreprenøren fra Hardanger i hovedrollen.

Familiefar og entreprenør Leif Einar Lothe (45) fra Utne i Hardanger er best kjent som Lothepus i serien Fjorden Cowboys, der han sammen med Joar Førde (35) gjør forskjellige stunts i inn og utland.

Avtale med Wee.no

Lothepus har nå signert en avtale med Wee.no, som blant annet betyr en liten TV-serie for nett, samt testing av utstyr og andre aktiviteter i sosiale medier. Innholdet blir lagt ut i WeeGruppens kanaler og på nettsidene under 2017. Det skriver wee i en pressemelding.

– TV-underholdning og musikk er supert, men det er maskinentreprenør og anleggsarbeider jeg er. Boring, sprenging, muring, sjøarbeid og tunnelsikring jobber jeg med til daglig. Det forteller Lothe selv.

Tilhengerne av Lothepus har mye å glede seg til fremover. Alt i julen dukker han opp på skjermen, og rett over nyttår er han deltaker i Kjendis-Farmen der han lever gårdslivet med blant andre Vendela Kirsebom, Aylar og Jarl Goli. Senere i vinter blir det premiere på sesong fire av Fjorden Cowboys.

... og det blir mer Brøyt i vei også - men først om et års tid.

I samme åndedrag passer vi på å nevne at det i forrige uke ble kjent at det er klart for en ny runde med Brøyt i vei- denne gangen blant annet fra Haukelifjell. Haukeli brøytestasjon ligger 1000 meter over havet med krevende brøyteforhold. Første episode sendes januar 2018 - samtidig som helårsveien fyller 50 år.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.054