23948sdkhjf

Veteranlastebilen med kalendertilbud

Etter vårt første år med Veteranlastebilen, satt vi med såpass mange hyggelige bilder at vi hadde lyst til å lage en aldri så liten kalender.

Kalenderen inneholder 12 håndplukkede motiver av lekre veterankjøretøy av den tyngre typen, som vi har knipset med kameraene våre i den senere tiden. Her finner man kjøretøy produsert i Tyskland, USA og Sverige, noen har allerede vært presentert i Veteranlastebilen, mens andre kommer til å bli presentert neste år.

Kalenderen er av en slik art at det er enkelt å notere på de enkelte datoene for den som vil det, men mange ønsker kanskje bare å henge den opp til pynt. Den er nemlig lekker med flott trykk på kvalitetspapir, som gjør seg godt på veggen.

Begrenset opplag

Nå skal det sies at kalenderen kommer i et begrenset opplag. Den er knyttet opp mot et knakende godt abonnementstilbud for 2017.

Det har seg nemlig slik at Veteranlastebilen har blitt så godt mottatt at vi går fra 6 utgivelser i år, til 8 utgivelser i 2017. Prisen blir kroner 660.-, men er du rask så slenger vi med kalenderen gratis (verdi 149 kroner).

Alt du trenger å gjøre er å sende VET17 til 2205, eller trykke på linken her: http://www.bladkiosken.no/veteranlastebilen

Dersom du bare vil kjøpe kalenderen, går det også helt fint. Da sender du VETKAL til 2205.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125