23948sdkhjf

Handlet 17 julegaver til seg selv

28. desember stod det 17 nye vogntog oppstilt til Sandvik Transport på Tiller i Trondheim. Alle skal kjøre for Europris.

I 2016 hadde Oddgeir Sandvik (54) ni vogntog som leverte varer til Europris butikkene i Trøndelag. I mars samme år ble han forespurt om han også kunne løse transportbehovet til de 36 Europris butikkene i Rogaland og Hordaland. For å løse denne oppgaven trengte familiebedriften fra Trondheim en tredobling av både sjåfører og biler.

Fra nyåret starter Sandvik en femårskontrakt for varedistribusjon med Europris. Sandvik sier i en pressemelding fra MAN at de skrev under på avtalen med Europris i sommer og hadde da seks måneder på klargjøringen. Den største bøygen var påbyggene, det var ikke mange leverandører som kunne tilby riktig påbygg innen tidsfristen. Men det gikk til slutt. Den siste bilen ble levert natt til onsdag 28. desember og skulle begynne kjøringen allerede samme kveld.

Skap fra Schmitz Cargobull

De nye bilene er MAN TGX med D38-motor og 560 hestekrefter, fem trekkvogner og 12 skapbiler med slepehenger. Skapene på bilene og tilhengere er levert av Schmitz Cargobull. Bilene skal gå i ruter mellom Fredrikstad, hvor Europris har sitt hovedlager, og direkte til butikkene. Hver sjåfør får sin egen bil, og service og vedlikehold blir i hovedsak gjort på MAN’s avdeling i Sarpsborg, og i Trondheim.

De fleste av de nye ansatte var tilstede under utleveringen i Trondheim. Der fikk de opplæring på de nye bilene, og det ble også holdt en markering før de skal ut på veien for å fylle opp Europris sine varehus langs vestlandskysten.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062