23948sdkhjf

Det er helg!: 10-4 med knallsak om norsk transport

Kjent, norsk transportør får kjempereklame i USA.

Hustvedt & Skeie kan bli nytt turistmål for amerikanske turister etter dette.

Fra spøk til revolver: Det er alltid nyttig å se seg selv utenfra – spesielt om man får styre speilet selv.

I den nyeste utgave av det store amerikanske entusiastbladet 10-4 Magazine har nemlig TMs egen Frode Tellevik fått boltre seg på bergenserengelsk.

Trucking in Norway

Tema er norsk godstransport. Og Frode har plukket ut et knipp av de kuleste bilene han fant i arkivet.

- Jeg ser jo at redaktøren har jobbet ekstra utover det jeg sendte over. Han har lagt til informasjon om Norge ikke jeg visste på forhånd, humrer Frode på telefon fra Vestlandet. - Men jeg føler det ble et riktig bilde av Norge.

- Og ja. Jeg er stolt. Amerika er stort. Også for meg. Følte det som en milepæl i karrieren å vite at det nå rundt på truckstopene i store USA sitter entusiaster å leser min tekst og ser på mine bilder.

Bra bytteavtale

Frode tror for øvrig at det er denne utgaven som deles ut på messen i Louisville når TMs turgjeng skal over om litt, så han har varslet dem om kjendiseffekten.

Det er også mulig å lese artikkelen på nett - KLIKK HER! Da får du se alle bildene Frode sendte over til unaiten, også de som ikke kom med på trykk.

Artikkelen er blitt til i et samarbeid mellom 10-4 og TM. I bytte har vi fåtte en nydelig artikkel om Phil Millers Peterbilt 389, se oppslaget under. Du kan lese den i TM som er ute i løssalg omtrent nå.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078