23948sdkhjf

Seminar om oppdragsgivers ansvar

Nei, dette er ikke et prosjekt fra organisasjonene. Det er etatene som står bak.

Seminarer innen transportbransjen er ikke noe uvanlig. Ofte trekker de ulike organisasjonene igang debatter, kurs og treffsteder.

Denne gang er det dog etatene som står bak et prosjekt som finner sted i Oslo den 3. mai mellom klokken 10.00-15.00 i lokalene til Skatt øst ved Schweigaardsgate 17.

- Ja, vi inviterer til et fagseminar der transportbransjen og flere offenlige etater kan utveklse informasjon og erfaringer, forteller Nina Helen Risøy i Skatt øst til tungt.no.

Hovedfokuset vil være på oppdragsgivers ansvar, men det vil også bli holdt foredrag om kriminelle trender, kabotasje og kontrakter. Flere av etatene vil stille på stand for å svare på spørsmål, forteller Risøy.

Samarbeidspartnerne denne gang er: Politiet, Skattetaten, Arbeidstilsynet, Statens vegvesen, Difi, Tollvesenet og Datatilsynet.

Risøy håper så mange som mulig vil ha mulighet til å komme og forteller at invitasjonen kan videresendes til alle som parter som er berørt et transportoppdrag, fra firma som bestiller, den som faktisk bestiller transportoppdraget, underleverandører og utførende transportfirma.

Invitasjonen finner du her.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078