23948sdkhjf

Lastebilfest i Aurland

Jan Turlid og co inviterer til ellevill messe, fjordcruise og party i pinsehelgen.

- Det har jo vært noen tøffe tider, og da er det deilig å legge energien i et sprudlende opplegg som dette, sier Jan Turlid til Tungt.

- Bare båtturen på Nærøyfjorden er jo en attraksjon verd turen, er det mange som sier.

Tre års frekvens

Det er ikke første gang Turlid invitere til fest på hjemmebane. Forrige samling på Turlid-terminalen var for tre år siden. Da trakk arrangementet rundt 500 personer.

- Med god værmelding er det grunn til å tro på langt flere i år. Det er stor interesse både fra lastebilfolk og andre. Det kommer faktisk folk helt fra Alta! forteller Turlid oppglødd.

Opplegget inkluderer variert messe på dagen fra 09.00 til omtrent 15.00. Deretter blir det et par timers cruise på Nærøyfjorden, før grillbuffeten står klar på terminalen. Det hele avsluttes med fest og dans på kvelden.

Racertruck og nye DAF

- Det er mye spennende påmeldt selve utstillingen, fra en rekke av bilmerkene. Vi får blant annet sett den nye DAFen, og vi har en fet truckracing-bil på plass (du kan se bilen til Ole-Jonny Jorde på youtube her).

Om vi skal tro Turlid finner vi smalahove på grillen til middag, men med Retro som musikanter på vorspielturen på fjorden, og PK & Dansefolket på scenen om kvelden blir det mer enn nok muligheter til å riste av seg fettet.

Det fulle navnet på arrangementet er Fv50 Transportmesse Aurland 2017. Datoen er 3. juni.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094