23948sdkhjf

De gode gamle samles i Odda

Nok en gang er det klart for nostalgi når Hardangertreffet samler veteraner 9. til 11. juni i verkstedet til Garberg AS.

Opplegget blir som i fjor, forteller initiativtaker Svein Petter Garberg.

Og hvorfor skal man endre på ting som går bra?

Fredag 9. juni ankommer de fleste ut over dagen og kvelden og gamle og nye veteranentusiaster samles rundt leirbålet. Det kan bli sent, men vær obs på resten av programmet!

Kontant

Lørdag 10. juni åpner nemlig dørene for publikum allerede klokken 08.00.

- Husk kontanter, sier Garberg. Han har ikke fått tak i slik betalingsterminal enda, men han har erfaringsmessig godt med vekslepenger.

Litt senere på dagen, med avreise klokken 14.00, går turen til Rullestad. Samme løype som i fjor, altså. Gjennom noe av det vakreste landskapet Vestlandet har å by på.

Historie

- Mange ønsker seg en tur til Seljestadjuvet, men med så mange lastebiler tar jeg ikke sjansen på den smale veien opp dit. Dessuten fikk brua der oppe en solid trøkk under flommen i fjor, sier Garberg.

I Rullestad kan man dessuten kjøpe en is og høre på artige historier fra Hans Arvid Austestad sitt lange liv på landeveien.

Austestad står som kjent i spissen for både bok og restaurering av Scania 140 fra legendariske AS Langtransport, og er vel verdt å lytte til.

Det kan vi skrive under på!

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094