23948sdkhjf

Her ruller pengene inn til barneavdelingen

63 biler i konvoi med sjekk til sykehusets barneavdeling.

- Hva er det døm demonstrerer mot nå æ? Den eldre kvinnen med oppsatt hvitt hår ruller vinduet ned og rister på hodet mot meg. I hånden har hun en sigarett. Et lite vindpust strør asken inn i bilen igjen, som duskregn på den lilla jakken hennes.

Vi står i rundkjøringen ved sykehuset Østfold og lastebil etter lastebil ruller tutende inn på plassen.

Selv må hun vente til alle har passert. Det går nok et par sigaretter til. Hun om det.

Rekordkonvoi

Vi klokker nemlig hele 63 biler i konvoien til sykehuset Østfold denne gangen. Det er rekord. Det er også summen som skal overrekkes barneavdelingen. Ikke mindre enn 15.000 kroner ruller bokstavlig talt inn på kontoen for «moro».

- Disse pengene skal ikke brukes på medisiner eller forskning. De skal øremerkes moro som spill og upedagogisk gøy for barna på barneavdelingen. Husk også at alt som er moro har kommet hit på lastebil. Denne gjengen som er her i dag jobber dag og natt med å fylle butikkene med alt vi trenger - også spill. Nå vil vi gi barna på sykehuset denne gaven. Det forteller pressetalsmann Frank Bergvatn i Østfold Truckers Treff til sykehusets ansatte som tok i mot gaven. Den godeste Bergvatn sprang kledelig frem og tilbake mellom å være dirigent for trafikken til å overrekke gave. - Jeg går på ren adrenalin nå, men dette er veldig gøy.

Senere ble det tur rundt i lastebil på området for de av barna som hadde lyst til det, før turen satte tilbake til Råde og mer gøy på Østfold truckers treff.

Selv flirer vi litt av damen med sigaretten. En gjeng langhårete sjåfører med tatoveringer og mørke solbriller som kommer dundrende inn på sykehusområdet for å gi gaver. Hun så nok ikke den komme.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

2.735