23948sdkhjf

Dagens gladmelding fra politiet

Tyvene stjal for 150.000 kroner. Politiet tok dem før sjåføren våknet.

Vi hører til stadighet om frekke tyverier som aldri blir oppklart.

For kort tid tilbake skrev vi om frekke tyver som brukte flere timer på å stjele en hjulgravers hjerne.

Nettopp derfor er slike gladsaker takknemlig lesestoff. Selv om episoden skjedde forrige uke, er den nettopp publisert av politiet på sine facebooksider i dag. Responsen lar ikke vente på seg. Få timer etter at saken ble kjent, går den som en farsott på sosiale medier og aviser over hele landet.

Kanskje ikke så rart. Les politiets egen historie her:

Natt til torsdag kontrollerte vi en bil ved Kveldroveien i Ås kommune. Det var en mann i bilen, men ikke noe kriminelt ble avdekket. Senere samme natt stoppet imidlertid UP samme bil, denne gangen på vei sørover på E6. I bagasjerommet ble det nå funnet diverse datamaskiner i originalpakning og en eske full av mobiltelefoner.

I tillegg fant de en avbitertang. Vi hadde ingen tyverianmeldelser som passet til beskrivelsen av varene, men forklaringen til de tre i bilen var såpass lite troverdig at de ble pågrepet. En av de pågrepne var i besittelse av en helt ny iPhone.

Torsdag formiddag våknet en lastebilsjåfør i bilen sin på Kveldroveien. Han ante fred og ingen fare og startet dagens varelevering. Da han åpnet traileren for å levere varer på Elkjøp på Hadeland, ble han smertelig klar over at han hadde blitt rundstjålet.

Det var skåret hull i taket, og totalt var varer for 150.000 borte.

Sjåføren antok at tyveriet måtte ha skjedd mens han lå og sov parkert på Kveldroveien den natta. Det hører også med til historien at emballasjen til den samme iPhonen som en av de pågrepne i bilen hadde, lå igjen i lasterommet på traileren. Alle varer kom til rette. Fredag ble alle tre varetektsfengslet i fire uker og vi anser saken som oppklart. Det skriver politiet på facebook.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094