23948sdkhjf

Trafikk: Blåmandag i Sandnes

Ikke verdens undergang, men ikke langt unna for denne karen.

Den 46 år gamle sjåføren fikk beslaglagt førerkortet etter denne manøveren i Ganddal i Rogaland i morges. Jernbanebroen er godt skiltet med 3,7 meter, men den utenlandske sjåføren satset likevel, til tross for den 4,2 meter høye walkingfloor-tralla. Resultatet ble hjulløft på venstre side da tralla traff betongen og situasjonen ble særdeles fastlåst.

Det ble et par timer med trafikkork i morgenrushet, mens Viking Redningstjeneste fikk dratt vogntoget tilbake. En stund fryktet man at hele settet skulle velte på grunn av sterk slagside, men den rettet seg noe opp da den ble frigjort. Settet ble der etter hjulkjørt til Volvo sitt verksted av bergingsmannskapene, mens sjåføren ble fraktet med politibil til avhør ved Stavanger politikammer.

- Han snakker ikke et ord engelsk, så her må vi ha på plass en tolk, sa politibetjenten vi snakket med. Han var også rimelig oppgitt over at slike fastkjøringer skjer jevnt og trutt ved denne jernbaneundergangen, til tross for god skilting. Vi skal ikke lenger tilbake enn til mai i fjor, da et bil og hengersett la igjen begge skapene på asfalten på samme sted.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063