23948sdkhjf

Her kan man bokstavelig talt si at "tanken er god"

Så enkelt kan man løse avrenningsproblemet og unngå kjøreforbud.

Sikring av last gjelder også smeltevann fra fisketransporten. Det ble fastslått en gang for alle 1. januar i år da bruksforskriften ble endet slik at også miljøaspekt ble en del av forskriften for lastsikring.

- Dette med avrenning har vært et problem i årevis. Smeltevannet fryser gjerne til is i veibanen, har kontrollører tidligere uttalt til tungt-redaksjonen. Nå har de en knagg å henge problemet på og flere bruksforud har blitt gitt i de tilfellene der det har rent vann og blod i slik grad at det har blitt vurdert som farlig.

Senest skjedde det tirsdag etter at utekontrollen ved Midtre Hålogaland hadde kontroll med fokus på nettopp dette ved Trollvann brøytesjon på E10.

Flere termoskap har nemlig verken oppsamlingsmuligheter eller slanger for å ta unna sølet. Men det gjelder slett ikke alle. Løsninger finnes og blir stadig mer vanlig i takt med økt fokus. Her er en kar med en god løsning, meldes det fra kontrollen tirsdag. Tanken samler avrenningen og problemet er løst. Altså kan man si at "tanken er god".

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079