23948sdkhjf

- Jeg har vunnet i lotto med denne jobben

Hun er landets første og eneste selger av minste-MAN.

Egentlig skulle tittelen i denne saken være «En løvinne i Tigerstaden», men vi var redde for at Anna Ivarsson skulle stikke klørne ut og ripe oss i lakken, så vi lar et av hennes utsagn stå på topp istedet.

For det er faktisk sant, iallefall i følge henne selv. Anna Ivarsson er første og foreløpig eneste selger på minsteMAN - altså varebilen TGE. Hun sitter på Lørenskog og selger varebil over hele landet. Den nordligste går snart i Tromsø og vi vet at kontraktverkstedet E-18 lastebilservice i Østfold nettopp fikk skilter på sin bil. Også i Stavanger ruller snart første kundebil på veiene.

- Jeg har vunnet i lotto med denne jobben. Jeg rekker nesten ikke å prate med alle, forteller hun i fortrolige samtaler med bladets utskremte medarbeidere på Vei og Anlegg.

- Er det en bil som «bare» MAN-kunder kjøper?

- Til å begynne med trodde vi kanskje det. Men det viser seg at også andre næringsdrivende er interesserte i bilen. Mye skyldes at vi bruker verksteder som er profesjonelle på dette med yrkeskjøretøy og som vet at ståtid koster, tror Ivarsson. Det er profesjonelle mekanikere som kun driver med nyttekjøretøy og ikke alt annet. Dessuten er jo åpningstidene gode, reklamerer løvinnen.

Foreløpig er det solgt et tyvetalls biler, noe hun mener er bra. - Jeg jobber fullt med TGE, sier hun og forteller at hun også tidligere har jobbet med MAN, men da med lastebil.

Så får tiden vise om løvinnen på Lørenskog fortsatt vil komme til å være alene om salget fremover eller om det dukker opp en eller annen tigergutt fra organisasjonen for avlastning. Vi synes i allefall at bilen er tøff og lover å dukke opp hos første kunde i nær fremtid.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.048