23948sdkhjf

Ørland Transport på jubileumstur til Italia

I pinsehelgen dro Ørland Transport AS med ansatte og smarbeidspartnere for å feire 90-årsjubileum med innlagte overaskelser.

Johannes Ørland ante lite om hva han var med å starte da han i 1928 fraktet ved fra Ryfylke til Sandnes med båt og trengte en lastebil på kaien for å levere varene helt frem til kunden. 90 år senere har det solide familieeide selskapet fra Rogaland blitt et av landets beste på transport, takket være dedikerte ansatte og en raus ledelse som åpenbart har funnet en oppskrift som fungerer.

Daglig leder, Kjell Haugland, benyttet derfor anledningen til å ta med seg nærmere 200 mennesker på tredagers tur til Bologna og Venezia for å feire. Ansatte med følge og gode samarbeidspartnere fikk oppleve en drømmetur av de sjeldne, som ble avsluttet med festmiddag på en vingård i distriktet.

Her ventet også en overraskelse på de ansatte. En ny Volvo og en ny Scania med jubileumslogo.

De senere årene har Ørland Transport flyttet inn i nytt kontor- og verkstedsbygg på Foss-Eikeland, like over veien for Norsk Scania. Ørland var da også en av de første transportørene i Norge som fikk levert den nye S-serien. Når det er sagt, har Volvo lenge vært hoffleverandør og har fortsatt en god kunde i Ørland Transport.

TransportMagasinet kommer med en fyldig reportasje om suksessbediften i papirutgaven etter sommeren.

Tegn et abonnement her!

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062