23948sdkhjf

Trekløveret ble Van of the Year 2019

…. og MB tok posten som Bus of the year

De tre bukkene PSA, Peugeot Partner, Opel Combo og Citroën Berlingo fikk tittelen «International Van of the Year» (IVOTY) for 2019.

De tre varebilene, som deler samme plattform og teknologi, mottok prisen på IAA, den internasjonale nyttekjøretøymessen i Hannover. Juryen består av varebiljournalister og redaktører fra 25 land som til sammen krangler seg frem til en verdig vinner eller tre.

Peugeot Partner, Opel Combo og Citroën Berlingo debuterer på IAA og vil være tilgjengelig i en rekke varianter og to forskjellige lengder med et lastevolum opp til 4,4 kubikkmeter og 1000 kilo nyttelast. To europaller skal gli rett inn også i den korteste utgaven, lover Stian Gihle og Stein Pettersen. Det er de som får æren av å posere for fotografen. Gihle er PR- og informasjonssjef hos Peugeot, Citroën og DS, mens Pettersen gjør samme jobb for Opel.

Også på bussiden ble det utdelt heder og ære. Formannen i bussjuryen som deler ut Bus of the Year er vår norske, og svært engasjerte, kollega Tom Terjesen i Bussmagasinet.

Under Daimlers pressekonferanse entret unge Terjesen scenen og kunngjorde at årets busspris gikk til Citaro hybrid.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.047