23948sdkhjf

Mysteriet i Måbødalen

En av transporthistoriens mest omtalte ulykker.

Kjøpe bare AM og TM #10? Send kodeord TAB2223 på SMS til 2205. Koster 149,- for begge bladene inkl. frakt.

Mysteriet i Måbødalen:

Har du hørt om de to vogntogene som kjørte utfor øverst i Måbødalen i 1987 og falt flere hundre meter ned i juvet? Kanskje husker du tilbake til da det skjedde?

I TransportMagasinet 10-18 forteller vi hele historien. Her får du øyenvitneskildringene, dramatikken og etterspillet, slik det opplevdes av dem som var der. Vi har også funnet flere unike bilder fra hendelsen.

Dette er vår julegave til trofaste lesere. Du får nemlig denne historien kun i bladform. I TransportMagasinets utgave nummer 10 - 2018. Rykteflommen som fulgte etter denne utforkjøringen lever fortsatt. Teoriene om hva som skjedde er mange. Vi har funnet fakta, i form av politirapporter, avhør og rettsdokumenter.

Ble du nysgjerrig etter å ha sett videoen, men får ikke tak i bladet? Da har du fortsatt muligheten. Vi ettersender nemlig denne utgaven til dere som tegner abonnement i desember. Nå kan du altså sikre deg hele den unike historien, hvis du ønsker å lese den. I tillegg får du neste års utgaver av TransportMagasinet rett hjem i postkassen. Klikk her for å abonnere.

Kjøpe bare AM og TM #10? Send kodeord TAB2223 på SMS til 2205. Koster 149,- for begge bladene inkl. frakt.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094