23948sdkhjf

En forsmak på sommeren

Denne uken losset to norske vogntog på Las Palmas. Flere er på vei.

Det er ikke overraskende oljebransjen som sørger for kremturene flere norske vogntogsjåfører får ta del i i disse dager. Lasting på Vestlandet, med losseadresse på Kanariøyene en uke senere er ikke hverdagskost.

En bil fra KLM Termo og en fra Thor Bjørn Østerhus er allerede fremme, etter en 36 timer lang ferjetur fra Huelva i Spania. Nå er det 18 pluss og kortbukse som gjelder noen dager, før kursen settes nordover igjen.

KLM-sjåfør Frode Berg har hatt med seg sin danske kollega, Knud Kjær Nilsson på turen. Etter lossing, lastet de tomater på Tønjum Import sin plantasje på øyen, før de rullet ombord i ferjen tilbake til Spania.

Rogalendingen Thor Bjørn Østerhus har også funnet frem shortsen. Han sendte oss noen bilder, før han dro videre til Puerto Rico. Også han har fikset returlass og er straks på vei nordover igjen. På fastlandet i Spania regner han med å treffe en norsk og to danske kolleger på tur sørover, også de på oppdrag for LogiTrans med oljeutstyr til Las Palmas, utenfor vestkysten av Afrika.

Livet på landeveien er slett ikke verst til tider.

Og du! Husk abonnement på TransportMagasinet. Klikk her!

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.156