23948sdkhjf

Skutt utenfor Scania

En lastebil ble i helgen beskutt utenfor Scania i Trondheim

Nygård Graving og Transport AS ble meldt konkurs 29. oktober i år. Nå er en av bilene med firmaets logo utsatt for hærværk.

Bilen som har stått parkert utenfor Scania i Trondheim var ikke en del av konkursen, men en bil som står registrert på Nygård privat. Den har stått parkert etter et motorhavari tidligere i år.

- Scania ringte og lurte på om jeg hadde fiender. Mange biler sto parkert på samme området, men dette var den eneste bilen som er blitt utsatt for hærverk, forteller Marius Nygård til Tungt.no

- Tror du dette har sammenheng med konkursen tidligere i år?

- Ja. Det er jo en kjedelig situasjon vi har kommet i, men at vi blir utsatt for hærverk syns jeg er lavmål. Jeg trodde ikke jeg skyldte penger til unger, men jeg gjorde tydeligvis det.

Det er flere skuddskader i frontruten, og venstre sidevindu er knust. Dette er en dobbel rute, så skuddet har kun knust det ytterste glasset.

Håper på unnskyldning

Marius forteller at han har vært i kontakt med politiet, og at forholdet vil bli anmeldt. Dette for å være føre var dersom mer hærverk skulle forkomme.

- Dette virker som en veldig målrettet hendelse, og det syns jeg er trist. Stort sett har folk vært veldig forståelsesfulle etter konkursen. Mange har ønsket oss lykke til videre og gitt uttrykk for at alle i bransjen er utsatt for både motgang og medgang til tider.

- Alle kan ha et svakt øyeblikk og gjøre dumme ting. Vi har vel alle gjort feil en gang, sier Nygård. Han håper at den eller de som har utført ugjerningen tar kontakt og skværer opp.

Har du informasjon i saken? Tips oss på desken@tungt.no.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063