23948sdkhjf

Lansert: Nytt gull fra MAN

Det var MANdag i Bilbao går kveld :) Vår mann Audun Tandberg kravlet rundt med spisse albuer inne i nye TGX og rapporterer om utallige forbedringer.

Saken oppdateres.

Nybillansering er store greier, og forventningene til MAN har vært store.

Hva vil samarbeidet innad i Traton-gruppen bety? Blir det en forkledd Scania, eller har MAN fått beholde sin helt egen bil?

Uansett hva man måtte mene om andre ting, her har MAN gått for gull. Dette er tøffeste lanseringsfarge jeg kan huske å ha sett!

Og vår mann i salen, som er unnfanget, født og vokst opp i MAN, Audun Tandberg, stråler aller mest over en ting: Nå er rattjusteringen på aller høyeste nivå!

Om linjene sier Audun: - Frontruten har blitt lavere til fordel til større innvendige skap over denne. Vinduet bak dørene og over døren har blitt fjernet, rettere sagt kledd igjen.

Også innsteget har blitt forandret. Er noe dypere steg og mindre fare for å trå feil og ripe opp lakken som på den tidligere modellen.

Kjøleskap som er plassert nærmest førerplass er en stor fordel. Man får bord og kaldt drikke ved behov. I motsetning til lokket på Scania nextgen sitt kjøleskap står lokket opp av seg selv.

Det er endret vinkel og plassering på speilhuset.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078