23948sdkhjf

Girteka og Bring med ny storsatsing

Transportkjempene kaster seg nå ut i kampen om å bli best på sjåførfasiliteter.

*Følgende sak var, som de fleste forsto, årets aprilsnarr her på Tungt.no. :)

Forrige uke tok Tungt.no opp døgnhvileforholdene på Alnabru.

Både Bring og PostNord forklarte da at det egentlig er Oslo kommune sin feil at ting er som det er.

Vi har også etterlyst tilbakemeldinger angående overnattingsavtalen Girteka inngikk med Hostelling International i 2018.

Dette venter vi enda på svar om.

Fredriksen betaler

I dag våknet hele Tungt-redaksjonen med ubesvarte anrop fra kommunikasjonssjef, Kristian Kaas Mortensen i Girteka. Da vi ringte opp igjen fikk vi store nyheter.

Girteka velger nå å legge inn alle sine sjåfører på hotell! Ikke bare i helgene, men hver eneste dag.

- Vi har alltid tatt godt vare på våre 14.000 sjåfører. Med den innsatsviljen de viser nå i disse koronatidene, skulle det bare mangle at de ikke ligger på hotell. Jeg sover aldri i bilen når jeg selv er på tur, så hvorfor skulle sjåførene våre gjøre det, sier en lattermild Mortensen til Tungt.no på telefon.

- Betyr dette høyere transportpriser?

- Absolutt ikke! For sjåførene i Norge har faktisk John Fredriksen valgt å dekke overnattingskostnadene personlig. Han er hovedeier i Mowi, som jo genererer mange av transportoppdragene våre. -Den største glede du kan ha er å glede andre, sa Fredriksen, da han signerte avtalen med oss. Han ville fortsatt ha billig transport, og ønsket derfor ikke at vi økte prisene.

Bestill abb på TransportMagasinet NÅ. Knallpris: 545,- for 10 blader, rett i postkassen! Send kodeord "TAB 4" til 2205. Tilbudet gjelder kun i april.

Bygger Bringhotell

Samtidig som vi snakker med Mortensen, ringer kommunikasjonsdirektør i Posten / Bring, Elisabeth Gjølme. Vi svarer, og får enda større nyheter!

- Vi skal være ledende på sjåførfasiliteter, utbryter en hoppende glad Gjølme.

Hun forteller videre at det er en selvfølge at det er transportkjøperne som tilbyr døgnhvileplasser.

- Bygger man et hus på egen tomt, forventer man jo ikke at kommunen skal betale for parkeringsplass, soverom og bad, sier hun.

Videre forteller hun henrykt at Posten/Bring har inngått en avtale med Petter Stordalen om tomteutvikling over hele landet. Nå skal det bygges Bring-hoteller med høy standard, og det vil bli servert vegetarmat til alle sjåførene både morgen og kveld.

- Når iverksettes dette?

- På mandag! Har du ikke lest boka mi, Endelig mandag, hører vi Petter Stordalen rope i bakgrunnen før Gjølme fniser høylydt, og samtalen blir brutt.

Vi sjekker kalenderen. Ny måned, men fortsatt noen dager til mandag...

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078