23948sdkhjf

Ny utgave av TransportMagasinet i salg

Sjekk ut innholdet i vårt siste reportasjemagasin

Det er spesielle tider. Verden er ikke til å kjenne igjen. Mange yrkessjåfører har kjent litt ekstra på ensomheten de siste månedene. Derfor gleder vi oss til å tilby dere godt lesestoff i form av gode reportasjer fra transportbransjen, i papirutgaven TransportMagasinet.

I denne utgaven møter vi noen av hverdagsheltene, eller koronaheltene, om du vil.

Du får en sniktitt på innholdet, i videoen over!

TMs forrige lederartikkel handlet om å følge drømmen. I denne utgaven har vi skrevet historien om en som fikk den knust – av et tog.

Rune Eriksen svarte nei på alle mediehenvendelser etter togulykken i Grenland, men valgte likevel å fortelle sin historie til TransportMagasinets lesere. Slikt gjør oss ydmyke. Vi takker for tilliten. En utrolig historie ble det, ihvertfall.

I transportbransjen er det mange skjebner som kunne vært en historie verdig.

Det å kjøre lastebil er et vakkert, men ofte brutalt, yrke. Den siste vinteren har krevd liv. Vi har mistet alt for mange gode menn. Spesielt i vår nordligste landsdel.

Sommeren 2020 blir ikke helt som vi kunne ønske oss.

Treff og tilstelninger er lagt på is de fleste steder, så hvor skal vi hente påfyllet fra i år?

Kjenner vi bransjen rett, vil vi nok få se både veteraner og andre langs veiene våre i ukene som kommer. Ikke på vei til treff, men kanskje til en kompis med felles interesser.

Vår oppfordring blir å bruke sommeren til å spre glede i en hardt prøvet befolkning. La oss vise frem det beste bransjen har å by på. Dra på butikken med140’en eller Peterbilten, eller parker tett ved europaveien, slik at alle får et glimt av noe som kan vekke glede og gode minner. Vi trenger positivitet mer enn noen gang.

Vårt bidrag er 116 sider med hardcore lastebilstoff. Løp og kjøp!

Vil du heller sikre deg bladet rett i postkassen, bør du klikke her og fikse deg et abonnement.

God fornøyelse!

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109